Моментално магнетично привличане, чувство, че се познавате цял живот, интензивна

...
Моментално магнетично привличане, чувство, че се познавате цял живот, интензивна
Коментари Харесай

Знаци, че сте срещнали своята душа близнак

Моментално магнетично привличане, възприятие, че се познавате цялостен живот, интензивна връзка, която споделяте с някого - това са все белези, че сте срещнали своята душа близнак. Това възприятие е еуфорично и напълно ни превзема.

Душата близнак е тази, която би трябвало да влезе в живота ни, с цел да го промени вечно. Тя ни оказва помощ да забележим живота в нова вероятност, кара ни да променим усещането за себе си и за своя капацитет.

С този душа споделяме доста мощна духовна връзка. И това е обяснимо, тъй като този субект е огледалната ни душа, пристигнала в живота ни внезапно, без да бъде предстояща. Той се нуждае от нас толкоз, колкото и ние от него.

Идеята за битие на душа близнак идва от гръцката митологична система, съгласно която от време на време една душа се разделя и се преражда в две тела. Определящото в тази система е, че двете страни ще бъдат провокирани и въодушевени.

Според концепцията на душите близнаци преди идването си на Земята душите с близнак подписват контракт, прочут като проект на душата близнак. Той включва детайлности за мястото на тяхната среща и събиране, както и приносът им за света. Дълбоко в себе си тези души знаят къде и по кое време ще се срещнат и даже са наясно с егото и се стремят да го заобикалят. Те са настроени към нравствен напредък и са склонни да бъдат духовно пробудени души.

 Как да срещна душа близнак

Често душата близнак се бърка със сродната душа и кармичната половинка. Душата близнак се откроява измежду другите две с директното си отражение върху отсрещната душа.

Кармичен сътрудник е душа, която идва в живота ни, с цел да ни съобщи урок или да приключи незавършено дело от предходен живот, да реши прочувствена контузия от минал живот. Вероятно тази душа е била наш съмишленик и в различен живот.

Сродната душа е някой, срещнат по пътя, който идва, с цел да ни разсъни, да ни трансформира в по-добра версия на себе си. Той е друг от душата близнак, която оказва помощ за духовното ни пробуждане, само че може да не е сродна душа, с която поддържаме постоянна връзка.

За да разпознаваем душата близнак, можем да се ръководим от някои знаци, присъщи за нея:

 Душа близнак

- Усещане за безусловна любов;

- Сложно начало на връзката;

- Мислите единствено за него/нея;

- Чувствате се като вкъщи си около този човек;

- Усещате искра у себе си;

- Душата ви се развива;

- Предлага ви най-хубавото от своя свят;

- Виждате себе си с този човек завинаги;

- Чувствате го познат;

- Усещате, че можете да растете дружно.

Връзките с душата близнак са невероятни скъпи, мощни и редки. Те обезпечават обич, напредък и естетика във взаимния живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР