Случаят на двойка, изчезнала безследно преди 33 години във вторник,

...
Случаят на двойка, изчезнала безследно преди 33 години във вторник,
Коментари Харесай

Двойка, изчезнала безследно преди 33 години, ще бъде включена в Crimecall на RTÉ

Случаят на двойка, изчезнала безследно преди 33 години във вторник, би трябвало да бъде показан в Crimecall на RTE в понеделник вечерта, защото полицията продължава да се пробва с цел да позволи мистерията на изгубването им.

Конър и Шийла Дуайър живееха в Чапъл Хил във Фърмой, Корк. Те са били видени за финален път в църквата " Свети Патрик " в града на 30 април 1991 година Конър (62) и Шийла (61) са отишли ​​в църквата за заупокойна литургия. Семейството на двойката беседва с Шийла по телефона на идващия ден. Но в никакъв случай повече не са били видени или чути за тях.

Няколко дни по-късно беше стартирано следствие за изчезнали лица, откакто бяха изразени опасения по отношение на местонахождението им.

Gardaí отиде в дома на двойката и откри, че е предпазено и всички персонални движимости като облекла, паспорти и пари са към момента на място.

Колата им обаче, отличителна бяла Toyota Cressida с регистрационен номер 5797 ZT, не е била в къщата. Никаква диря от двойката или колата им не е откри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР