Може ли бебе да се извади от утробата на майка

...
Може ли бебе да се извади от утробата на майка
Коментари Харесай

Ето какво ни очаква в Откраднат живот 7

Може ли бебе да се извади от утробата на майка си, да му се направи мозъчна интервенция и след това да се върне в корема, с цел да бъде доизносено. Точно това прави Иван Юруков в новия, седми сезон на "Откраднат живот ". Операцията е сполучлива, написа "Уикенд ".

Като ново попълнение в новия сезон на здравната драма Иван Юруков е същински вълшебник. Героят му е неврохирург, а когато артистът потърсил съвет от експерт по какъв начин да се държи пред камерата, получил отговор: „ Задължително би трябвало да бъдеш подигравателен, нагъл и самоуверен”. Юруков последвал този съвет. От неговия воин се чака да бъде следващата, нека и последна, обич на изоставената от Юлиан Вергов доктор Зорница Огнянова. Една от най-впечатляващите интервенции, които ще извърши, пък ще е на бебе, ранено в утробата на майка си от своя татко, който я прострелва в корема. Най-изумяващото е, че след интервенцията връщат детето в утробата. Актьорът твърди, че това към този момент е правено в действителна българска болница. Случаят преди време бил отразен в медиите.

Освен това събитие, в сериала има и доста други любопитни истории, които ще минат под мотото "Любовта лекува ". Първата е местенето на екипа в нова болница. Това е частната "Св. Анастасия ". Тя се разполага на двойно по-голяма повърхност в съпоставяне със остарялата "Св. Кирил ". Кабинетите се простират на два етажа, а декорите са тъкмо копие на най-съвременните манипулационни и операционни в света.

Продуцентът Евтим Милошев не споделя тъкмо какъв брой коства новата „ болница”, само че акцентира, че е доста скъпа. Декорите са дело на италианеца Антонио Рубино, който преди няколко години основава за Милошев постройките и обзавеждането на "Дървото на живота ". Много по-удобно е, по-широко, незабавното поделение е чисто ново, а начело има паркирана кола за спешна помощ като в същинска амбулатория. В частната болница се разпорежда Ина Фотева. Тя взема решение да уволни старата доктор Кръстева поради проблемите ѝ с алкохола, а героят на Владо Пенев заплашва, че ще си тръгне дружно с нея.

Сътресения има в семейство Захариеви. След хиляди драми с мъжа си младата Стилянова си намира ухажор и изоставя доцента дружно с двете им деца. Най-вероятно обаче любовникът ще се окаже женен за новата героиня в сериала – Поли Грънчарова. В нейната роля влиза шефката на кабинета на някогашния културен министър Петър Стоянович – Гергана Стоянова. Героинята ѝ е 10 години по-възрастна от брачна половинка си, красива, само че бездетна. Смята, че има благополучен брак, който обаче се проваля. Тя стартира работа в болничното заведение като анестезиолог.

Временно от играта излиза Владо Карамазов. Той имал авансово стихотворец задължения, поради който нямало по какъв начин да върви на фотоси. Героят му отпътува за Германия, което унищожава обичаната му сестра Райкова. В сюжета обаче било заложено Карамазов да се върне. На екран остават Юлиан Вергов и Наум Шопов, който обаче най-вероятно ще се раздели с Ина Фотева. Нейният легален брачен партньор – героят на Васил Бинев, ще оцелее откакто бе тежко ранен в края на сезон 6. И ще продължи да унищожава живота на героинята на Ернестина Шинова. Последната ще изпадне в тежка наркомания.

Екипът показа, че е благополучен на новото място. Там има доста хитрини, които разрешават по-лесна работа, а главното е, че е по-просторно от преди. В кабинета на Ина Фотева има секция на колелца, която го разделя от стаята на сестра Жекова (Марта Вачкова). Екипът мести шкафовете и по този метод уголемява едното помещение за сметка на другото – съгласно своите потребности. Има и подправен асансьор, който постоянно е отворен, с цел да могат да се снимат все по-важните за сериала асансьорни подиуми. Няма обаче място за жилища на героите. В предходните сезони те бяха в постройката, в която бе и бутафорната болница. Сега към този момент са отделени от главната снимачна площадка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР