Може би най-тъжният ден за феновете на Subaru дойде, след

...
Може би най-тъжният ден за феновете на Subaru дойде, след
Коментари Харесай

Subaru се отказа от най-любимия модел на феновете

Може би най-тъжният ден за почитателите на Subaru пристигна, откакто от компанията публично оповестиха, че новата Impreza WRX няма да получи STI трансформация. В публично известие се споделя, че “Subaru преглежда опциите за идващото потомство WRX STI, в това число електрификация “, както и че идващото потомство STI с мотор с вътрешно горене няма да има най-малко на платформата на новата Impreza WRX.
`Subaru

Новината в действителност е изненадваща, както за почитателите на марката, по този начин и за множеството хора следящи автомобилната промишленост. След премиерата на новото потомство Impreza WRX се появиха редица клюки за STI версията с мощ от 345 конски сили, а през януари от Subaru даже демонстрираха S4 STI Performance Concept на ревюто в Токио.

`Subaru

Не е изключено в близко бъдеще въпреки всичко да забележим нов STI модел, само че съдейки по проектите на Subaru, то той най-вероятно ще бъде електрифициран под някаква форма, което имаме вяра, че няма да се хареса изключително на почитателите на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР