Стопкадри ФейсбукСлед като направиха на пух и прах победителите в

...
Стопкадри ФейсбукСлед като направиха на пух и прах победителите в
Коментари Харесай

Неделя Щонова ни манипулираше: Зрителите направиха на пух и прах БТВ за финала в Денсинг старс

Стопкадри Facebook

След като направиха на пух и прахуляк спечелилите в „ Денсинг старс “ Неделя Щонова и Наско Месечков, феновете на танцувалното шоу нападнаха безмилостно и бТВ.

Феновете на формата са уверени, че сценаристите са създали по този начин, че крайния победител да не бъде излъчен по почтен метод.

Те засипаха тези, които са организирали предаването, с тежки рецензии и изляха гнева си върху тях на страницата на „ Денсинг старс “ във Facebook.

Предлагаме ви единствено една дребна част от мненията с уточнението, че и доста други са в същия звук и демонстрират какво мисли фена:   

Всички лайфове гледах, харесаха ми всички, само че най-после се изложихте, БТВ! Победителката по една случайност работи за вас. За мен действителното класиране е: 1. Дара с дребна разлика пред Натали Трифонова, а трета - Неделя Щонова. Аз самият съм играл дълги години национални танци на високо равнище, интересувам се и от общоприети и латино американски, навестявам надпревари като фен и това е моето мнение. Като виждам и на доста от феновете по този начин им се коства. Д-р Щонова заслужава почитание, танцува съвършено за своята възраст, само че също по този начин и фино манипулираше феновете с всякакви банални изречения и послания за хубост, живот, обич и така нататък По танцови умения е зад Дара и Натали, въпреки и с дребна разлика.

Предаването беше прелестно, само че тази тъпота най-после оставя горчив усет у фена. И не, не фена реши, а бТВ!

Жалко. Ей по този начин медиите манипулират феновете и скапват настроението от цялото предаване. Ако Натали и Дара са по зле танцуващи от Неделя, то със същия триумф аз мога да се публикация за астронавт и вие да повярвате, че съм подобен.

Публиката остана сюрпризирана, нямаше ръкопляскания, това беше удар за фена. За мен Дара беше спечелилият, само че всичко е предрешено.

После за какво младите и надарени хора бягат от България.

Аплодисментите бяха на запис, а публиката седеше онемяла и невярваща.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР