Много от най-известните изпълнители и артисти използват псевдоними или променени

...
Много от най-известните изпълнители и артисти използват псевдоними или променени
Коментари Харесай

Истинските имена на звездите, за които не сте подозирали

Много от най-известните реализатори и актьори употребяват псевдоними или изменени имена. Някои взимат имената на родителите си, други ги редуцират, а трети ги трансформират изцяло, написа каналът " Top Of The Tops " във vbox7.

Ето и звездите, за чиито същински имена не подозирахме:

Фърги

Цялото име на изпълнителката от Black Eyed Peas е Стейси Ан Фъргюсън. Тя употребява скъсен вид на семейството си, с цел да сътвори име, което през днешния ден е известно в целия свят.

Боно

Пол Дейвид Хюсън е цялостното име на фронтмена на U2. По време на певческата си кариера Боно употребява няколко театрални имена, само че когато другар му дава прякора Боно Вокс, той остава с него. Името идва от латински и значи „ добър глас “. Днес Боно е освен театралното му име, само че и приятелите и фамилията му също го назовават по този метод.

Кит Харингтън

Звездата от „ Игра на тронове “ носи името Кристофър Кейтсби Харингтън. Майка му го кръщава на британския драматург и стихотворец Кристофър Марлоу. Съкратеният вид на името и на двамата е Кит.

Луси Хейл

Карън Лусил Хейл е цялостното име на актрисата, която взема решение да употребява скъсен вид от последните си две имена, с цел да сътвори собствен артистичен псевдоним.

Оливия Уайлд

Пълното име на актрисата е Оливия Джейн Кокбърн. Още в гимназията тя трансформира семейството си на Уайлд, като респект към ирландския създател Оскар Уайлд.

Кейти Пери

Катрин Елизабет Хъдсън стартира кариерата си като Кейти Хъдсън. За да не бъде бъркана с актрисата Кейт Хъдсън, тя взима моминското име на майка си Пери като част от своето театрално име.

Аштън Кътчър

Първото име на артиста е Кристофър, само че той взема решение да употребява единствено последните си две имена, с които през днешния ден е международно прочут.

Рийз Уидърспун

Лора Джийн Рийз Уидърспун е цялостното име на актрисата, която развивайки холивудската си кариера взема решение да употребява единствено последните си имена.

Джулиан Мур

Пълното име на актрисата е Джули Ан Смит. Понеже към този момент съществували Джули Смит и Джули Ан Смит, тя взема решение да слее първите си две имена и да употребява второто име на татко си Мур. Тя споделя, че за околните си продължава да бъде Джули.

Минди Калинг

Вера Минди Чокалингам е цялостното име на актрисата. Тя споделя, че родителите и я назовават Минди още от дете, а семейството си взема решение да редуцира на Калинг, поради сложното ѝ изговаряне.

Мартин Шийн

Истинското име на артиста е Рамон Херардо Антонио Естевес. Звездата избира театралното си име, комбинирайки семействата на двама свои близки другари.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР