Много е изписано за продуктивността в работно време, но малко

...
Много е изписано за продуктивността в работно време, но малко
Коментари Харесай

10 навика, които ви пречат

Много е изписано за продуктивността в работно време, само че малко за свободното време след края на работния ден. Семейните отговорности могат да го запълнят, само че въпреки всичко и вашите планове по какъв начин да го разпределите могат да постигнат желани цели.

За страдание, малко хора мислят за това по какъв начин прекарват времето си след работа. По-късно се чудят за какво другите са постигнали триумфи и са ги изпреварили. Ето 10 неща, които пречат на триумфа:

1. Обсебване от уеб сайтове за запознанства

Ако сте необвързани и търсите сътрудник, няма нищо неприятно да си уредите среща посредством уеб сайтове за запознанства. Въпреки това, изпращането на известия, разглеждането на профили и чатът лишават повече време, в сравнение с си мислите. Докато се осъзнаете, към този момент е станало 2 през нощта и към момента сте будни, а на другия ден се чувствате безполезни. Отделете си половин или най-вече час да ревизирате известията си и тогава си направете среща с индивида онлайн, вместо да се взирате в екрана.

2. Гледане на доста телевизия

Час или два гледане на телевизия са превъзходен метод мозъкът да отпочине след под напрежение ден. Въпреки че малкия екран ме успокоява, предходната година изгубих няколко дни в гледане на сериал от заран до вечер. Беше занимателно, само че след това ми трябваха седмици да се върна още веднъж в темп. В днешно време има доста наличие за гледане, по тази причина избирайте по приоритет и го съпоставяйте с други потребни действия.

3. Дълги часове в компанията на алкохол

Една чаша вино или коктейл след работа оказват помощ на доста хора да разхлабен. 5 часа всяка нощ в пиянство ще се отразят на черния дроб, мозъка и биреното ви коремче. Въведете умерени часове за пиянство в живота си, тъй че да се чувствате бодри, здрави и продуктивни.

4. Употреба на обществената мрежа

Някои хора се прибират и незабавно стартират да превключват подпрозорците в браузъра. Проверяват Фейсбук, Instagram, Pinterest и Reddit още веднъж и още веднъж. Поглеждат часовника. Изминали са 4 часа, а те даже не са помислили за вечеря. Няма нищо неприятно да следите какво вършат приятелите ви, само че към вас тече физически и интерактивен живот. Участвайте в него!

5. Купони до късно през нощта

Едно празненство понякога е превъзходен метод да изпуснете парата и да се забавлявате с другари. Само че, купонясването 5 вечери в седмицата ще ви изтощи и притъпи сетивата ви. Нужна ви е отмора, с цел да се справяте с работата.

6. Време, прекарано с неверните хора

Ораторът и създател Джим Рон споделя: „ Вие сте междинното ниво от 5-има души, с които прекарвате времето си. ” Добре разгледайте тези петима души и подобрете междинното ниво или спрете да се оплаквате за ситуацията си.

7. Претоварване

Много хора имат вяра, че пътят към триумфа е посипан с тежка работа. С времето разбрах, че тези, които работят мъдро поемат по-големи стъпки и елементарно преодоляват рисковете. Прекарайте повече време в решение на систематични проблеми, а не на непостижими задания. Скоро ще разберете, че времето ви принадлежи.

8. Видео игрите

Средностатистическият американец играе видео игри повече от 6 часа на седмица. Разбира се, времето, прекарано с Grand Theft Auto, е приемливо, само че за какво не ползвате тези мозък и време, с цел да планирате бъдеще, надалеч от дивана?

9. Прекомерна приложимост на разнообразни вещества

В университета, който приключих, канабисът беше известен и всекидневен спорт. Аз не използвам, само че не осъждам тези, които намират марихуаната за успокояваща. Все отново, откакто разхлабиха законите по отношение на тревата, още едно нещо към този момент ви разсейва от пътя към триумфа. Употребата понякога за разтоварване би трябвало да си остане такава. Най-сигурният метод да се неуспехите е да употребявате някое вещество постоянно.

10. Примирение с неприятния живот у дома

През годините бях очевидец на паденията и върховете в живота на доста сполучливи другари и сътрудници. Обединяващ фактор е щастието в дома им. Разбира се, някои хора съумяват даже и при афери и принуждение, само че не за дълго, и нормално са доста нещастни. Каквото и да разбирате под положително семейство, изградете го и го поддържайте, с цел да имате мощна основа за триумф. 

Кевин Даум, създател на бестселъри и бизнесмен от листата на Fortune,  OpenForum

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР