Много алткойни напоследък отбелязват положителни тенденции, които се различават от

...
Много алткойни напоследък отбелязват положителни тенденции, които се различават от
Коментари Харесай

2 криптовалути, чиито цени могат да скочат значително

Много алткойни в последно време означават позитивни трендове, които се разграничават от компликациите, пред които е изправена най-голямата криптовалута в света - Биткойн, изключително след утвърждението на спот BTC ETF в Съединени американски щати.

Забележително се открои Етериум , който показва забележителен растеж на цената от 13% през последната седмица.

Компанията за блокчейн разбори Santiment даде прозрения във връзка с два съответни алткойна, които са подготвени за евентуален растеж на цените. Подчертавайки динамичността на шорт позиции, Santiment разпознава Axie Infinity ( AXS ) и Биткойн Кеш ( BCH ) като алткойни, които сега притеглят повече шорт залози, в сравнение с лонг позиции. Тези две криптовалути принадлежат към определена група, при която трейдърите спекулират със спад на цените им.

От компанията признаха опцията знаците за отскок на пазара да провокират очистване на шорт позиции, което да докара до бърз растеж на цените на токените Axie Infinity и Биткойн Кеш. Шорт ликвидациите се появяват, когато търговците с шорт позиции не могат да покрият възходящите разноски при повишение на цената на актива.

В отчета на Santiment се допуска, че тези шорт ликвидации могат да подействат като “ “, задвижвайки цените на алткойните още по-високо. Терминът “ ” се отнася до насилственото изкупуване на активи от страна на търговци с шорт позиции в отговор на отскок на пазара, което води до доста възходящо придвижване на цените.

Тази прогноза акцентира комплицираната динамичност на пазарните сили и метода, по който цените на криптоактивите могат да бъдат повлияни от разнообразни фактори, в това число от настроенията и страстите на търговците.

Анализът на Santiment демонстрира, че обратно на общите пазарни настройки, благоприятстващи идни ценови скокове за множеството криптовалути, при Axie Infinity (AXS) и Биткойн Кеш (BCH) се следят увеличени шорт позиции, което демонстрира упования за спад на цените през идващите дни.


Тази публикация не съставлява финансов или капиталов съвет!

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР