Бившият съветник на Тръмп Майкъл Коен, преди ден се изправи

...
Бившият съветник на Тръмп Майкъл Коен, преди ден се изправи
Коментари Харесай

Бивш съветник на Тръмп шокира с признания в съда: Изнудвах дъщеря му Тифани със снимки! (Подробности)

Бившият консултант на Тръмп Майкъл Коен, преди ден се изправи пред съда в Ню Йорк, по обвинявания в машинация и изнудване. Той призна, че е присвоил 60 000 $ като е подправил документи за налози, а също така е изнудвал и Тифани Тръмп със фотоси.

След като юристът на Тръмп поде разпита, Коен, който беше скрито оръжие на обвиняването в процеса за противозаконното заплащане против Сторми Даниълс, ненадейно призна, че е бил много лаком и е присвоил пари от Тръмп по време на разрива им.

Също по този начин Коен разкрива, че е изпращал закани до Тифани Тръмп и други хора от обкръжението на президента. Той е употребявал за задачата персонални техни фотоси, с цел да ги изнудва, само че под подправено име

" Тифани Тръмп даже показа с мен, че е изнудвана. Тя не подозираше, че аз заставам зад това ", призна Коен.

Разкритията му разстроиха доста някогашния президент Тръмп, който все пак доста държи на децата си. И не скри, че е отчаян от някогашния си консултант, който даже го употребявал, с цел да се добере до място в Сената.

Тръмп към момента не е имал право самичък да даде показания във връзка делото за купеното безмълвие на Сторми Даниълс, само че разкритията за някогашния му консултант към този момент провокираха напрежение в съда. И се допуска, че актуалният претендент за президент на Съединени американски щати още веднъж ще бъде определен и то напълно скоро. Въпреки опитите да бъде спрян по пътя за Белия дом.

А признанията на Майкъл Коен, че е въвлякъл и Тифани Тръмп в незаконните си схеми, единствено завоюваха още повече благосклонностите на обществото към Тръмп.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР