Тук е мястото да припомним, че полицейската съпруга прокурор Манолова

...
Тук е мястото да припомним, че полицейската съпруга прокурор Манолова
Коментари Харесай

Скандал! Ченгето-наркоман от столичното 4-то РУ Мирослав Чутурков взел пари от Нотариуса да разследва бившата му жена

Тук е мястото да напомним, че полицейската брачна половинка прокурор Манолова е в най-близкото обграждане на някогашна ръководителка на СРП, за която стана ясно, че е измежду дамите в роба, снимани в извратени лесбийски оргии от Божанов и някогашната жена на Пепи Еврото - Любена, в загадка къща в Гърция, благосъстоятелност на Нотариуса. Дали и за житейската спътница на служител на реда Мирослав Чутурков има клипове по какъв начин се лиже и натиска със свои колежки от прокуратурата, можем единствено да допускаме.

 

Без значение какви са били претекстовете, проверяващият служител на реда Мирослав Чутурков стартира да води делото в дадената от жена му прокурор Манолова и нейната шефка “насока ”, която обслужва напълно задачите и ползите на Божанов и накърнява правата на екс брачната половинка му и новия й мъж.

 

Нотариуса, от своя страна, се хвалел пред приятели, че бил уцелил джакпота, възлагайки мократа поръчка на толкоз “съвестно ” и изпълнително ченге. В средите на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи интензивно се приказва, че служител на реда Чутурков е бил извънредно “услужлив ” и податлив да “работи ” в нужната и вярна посока по каузи, стига да получи отговарящ паричен тласък - както от обвинени, по този начин и от техните бранители.

 

Очевидци и негови сътрудници под пагон неведнъж са засичали срещите му със столични юристи в региона към 4-то районно управление (на МВР) в квартал “Лозенец ” за договаряне на съответни “параметри ” на финансовите хонорари, които той е трябвало да получи. Източниците ни се кълнат, че могат да поддържат думите си с аудио и видео доказателства.

 

Друго удостоверение за паричните облаги, които ченгето си е докарвало по делата отвън заплатата си е, че същият се е сдобивал по противозаконен метод и с парични суми при посещаване по работа на местопроизшествия. На елементарен език действието се квалифицира като заграбване, а по национално му – кражба. Потърпевши жители осведомят, че след служебни визити в домовете им от страна на служител на реда Чутурков, е установявана неналичието на обилни по мярка суми.

 

Освен със устрема да си докарва спомагателни нерегламентирани доходи,  служител на реда Чутурков бил прочут и със склонността си към използването на алкохол и неразрешени наркотични вещества. Това го правело още по-зависим и елементарно манипулируем, настояват лицата от системата на Министерство на вътрешните работи, с които екипът ни беседва.

 

За да не бъдат голословни, те припомниха срамна преживелица от близкото му минало. След забележителна приложимост на “бѐло ”, полято най-вероятно с маркова пиячка,  Мирослав Чутурков се появил преди години в постройката на 4-то районно управление (на МВР) в меко казано неподобаващ външен тип и извънредно несъответстващо положение - полугол и без обувки. Пелтечейки, той декларирал, че е атакуван от въоръжени лица, които му взели полицейската карта. Оказало се, че Чутурков си е измислил историята, с цел да оправдае изгубената от него в безпаметно положение карта и да се избави от дисциплинарно наказване.

 

Случаят е ловко затулен от тогавашното управление на 4-то районно, с цел да се предотврати скандал, който би осветлил зависимостта на служителя им Мирослав Чутурков към алкохол и наркотични вещества, възмущават се източниците ни.

 

Какви ограничения ще предприеме управлението на Министерство на вътрешните работи с цел да обясни корупционните зависимости, в които е изпаднал проверяващият служител на реда и дали ще му бъде наложено дисциплинарно наказване за уронване престижа на ведомството, оставяме на висшите полицейски шефове да отговорят.

Източник: crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР