Дали Сашо Кадиев ще продължи да работи в телевизията като

...
Дали Сашо Кадиев ще продължи да работи в телевизията като
Коментари Харесай

Сашо Кадиев към Гери Турийска: Признай си, искаш да ми вземеш мястото

Дали Сашо Кадиев ще продължи да работи в малкия екран като водещ на " Кой да знае ", е въпрос, който, става известно, вълнува съществено фенове и почитатели на артиста.

Бъдещето на сина на Катето Евро пред камера наподобява леко разтърсено, а мотив за подозрения в това даде самият той неотдавна, по време на едно от изданията на предаването, откакто разгласи, че напълно скоро в тим " Деколте " до Милица Гладнишка ще влезе и Гери Турийска. Кадиев видя очевидна опасност в наличието й!

" За трети път си тук, в това студио, признай си, искаш да ми вземеш мястото ", подхвърли синът на Катето Евро в ефир, а дали в думите му има доза съществено отношение или са единствено на смешка, единствено времето ще покаже.

Съмненията бяха подплатени и от самата Гери Турийска, която отговори по двузначен метод на репликата на сътрудника си - че е допустима и рокада.

" Те да си преценяват, продуцентите, не знам какво да кажа ", съобщи тя и предизвика Сашо да каже, че ще я предложения още един път, с цел да преценяват продуцентите дефинитивно, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР