Младостта и красотата шестваха тази вечер в центъра на Банско.

...
Младостта и красотата шестваха тази вечер в центъра на Банско.
Коментари Харесай

Банско приветства абитуриентите от випуск 2023

Младостта и хубостта шестваха довечера в центъра на Банско. Пред погледите на учители, родители, близки и другари, в празнично дефиле минаха зрелостниците от първия випуск на Средно учебно заведение „ Неофит Рилски “, от Професионалната гимназия по електроника и енергетика и от Професионалната лесотехническа гимназия „ Никола Вапцаров “.

Отличните в спорта и в учебно заведение Лили Питова и Иван Главчев от СУ „ Неофит Рилски “ с неспокойствие и признателност се обърнаха към учителите и с благопожелание към връстниците си - да бъдат смели в фантазиите си. Секретарят на Община Банско Иван Докторов поздрави зрелостниците от випуск 2023 година. В приветствието си той им пожела да вършат това, което обичат, и да обичат това, което вършат.

Иван Докторов изрази вяра, че връзката на младежите с Банско ще остане постоянно здрава и мощна и доста от тях ще намерят своята реализация тук. Вие сте тези, които можете да го извършите още по-хубав и прелъстителен – същинска визитна картичка на България, акцентира секретарят. Под звуците на песента за безконечното другарство, в осъществяване на Александра Полежанова, зрелостниците пуснаха в небето десетки балони като знак на вярата и вярата в бъдещето.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР