Mitsubishi обнови едно от най-популярните си SUV-та като предлага промени

...
Mitsubishi обнови едно от най-популярните си SUV-та като предлага промени
Коментари Харесай

Mitsubishi представи новият Outlander който се оказа... Nissan

Mitsubishi обнови едно от най-популярните си SUV-та като предлага промени във всеки един аспект или най-малко по този начин загатват от японската компания. Във времена на пандемия, премиерата на 7-местния SUV се организира онлайн на известната в Щатите платформа Amazon Prime. За страдание моделът няма да се продава в Европа и ще остане разполагаем единствено за клиенти в Съединени американски щати.



Под обновените панели на Mitsubishi-то в действителност се крие Nissan. Четвърта генерация на Outlander споделя платформа, задвижване и доста от частите си с Rogue (познат в Европа и у нас, като X-Trail). Моторът с който ще се предлага SUV-то е 2.5-литров 4-цилиндров бензин със 181 конски сили и 245 нютон метра, излъчени към 4-те колела чрез CVT трансмисия.



Както може да видите и от фотосите, външно моделът се разграничава от предшественика си, като е запазил типичната решетка за японската компания която е обвързвана с фаровете, които в този случай са LED дневни светлини. Самите къси светлини са изместени малко по-надолу, а под тях в хромираната част на решетката се намират и светлините за мъгла.



Страничната линия също е по-различна от тази на предшественика си, отличавайки се с по-модерна визия, а задницата е приела нови стопове, дружно с нов дизайн на 5-тата врата. Явно измененията във всеки аспект в действителност съществуват, както загатват от компанията.



Интериорът също не отстъпва в този аспект. Екран с величина от 9 инча е подложен в централната част на таблото, а подобен с размер от 12.3 инча пред лидера, би трябвало да обезпечава всичката му нужна информация при шофиране. Всички системи за сигурност от последно потомство идват базово, а за екстри като по-мощна аудио система, хед-ъп екран и други ще би трябвало да си доплатите.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР