Мистериозно създание, оприличавано на чудовището Чупакабра, е открито в Украйна.

...
Мистериозно създание, оприличавано на чудовището Чупакабра, е открито в Украйна.
Коментари Харесай

Украински селянин уби зловещото създание Чупакабра

Мистериозно творение, оприличавано на чудовището Чупакабра, е намерено в Украйна. Създанието е открито от поданици на село Рушкино, осведоми локална телевизия.

Дълго време хората от украинското селце търпели набезите на чужд пакостник. Ужасяващият звяр постоянно влизал в кокошарниците им и умъртвявал птиците на селяните.

Един ден обаче локален мъж съумял да залови четириногия изверг и го умъртвил. Тъй като създанието изглеждало много извънредно и плашещо, тялото му било предадено на ветеринарни лекари. Но даже те не съумели да отгатнат произхода на съществото.

Специалистите изясняват, че зъбите на животното са прекомерно дълги за куче. С неестествена дължина са още крайниците и вратът му. Донякъде те го оприличават на африканска лисица, само че съгласно локалните поданици става въпрос за рисковото творение Чупакабра.

Жителите на Рушкино са обезпокоени, че в бъдеще ще бъдат нападнати и от други такива твари, ето за какво възнамеряват да претърсят околните гористи региони, с цел да ревизират дали там не се крият още представители на страховития тип.

Чупакабра е мистериозно злокобно творение, което съгласно легендите атакува кози, овце, крави и други домашни животни, след което им изпива кръвта и ги умъртвява. Според някои разкази звярът похищава даже хора, като ги завлича някъде в гората и ги убива.

Първите сведения, описващи нападенията на Чупакабра, са от края на предишното хилядолетие. Първоначално се смяташе, че създанията от типа населяват главно Северна, Южна и Централна Америка, само че в този момент и хора от други елементи на света настояват, че са виждали чудовището. И до момента в който мнозина считат, че Чупакабра е адско творение с тайнствен генезис, учените са на друго мнение.

Неотдавна откривател от университета в Мичигън се опита да успокои всички, като изрече доктрина, съгласно която Чупакабра в действителност е подивяло куче, разболяло се от краста.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР