Руски дронове са ударили черноморския град Николаев, подпалили са хотел

...
Руски дронове са ударили черноморския град Николаев, подпалили са хотел
Коментари Харесай

Енергийна инфраструктура и хотел са повредени при атаки с руски дронове

Руски дронове са блъснали черноморския град Николаев, запалили са хотел и са нанесли вреди на енергийната инфраструктура, сподели локалният украински губернатор.

Виталий Ким сподели, че съветските дронове са " съществено развалили " хотела и са засегнали инфраструктурата за генериране на топлота в града. Той добави, че няма жертви.

Руската държавна организация РИА съобщи изказвания, че ударът против Николаев е бил ориентиран към корабостроителница, където се сглобяват военноморски дронове, както и хотел, в който се намират „ англоезични наемници “, които са се сражавали за Киев.

Докладът на РИА цитира Сергей Лебедев, разказан като координатор на локалните промосковски партизани. Твърдението му не може да бъде без значение доказано.

Също в неделя сутринта съветското министерство на защитата сподели, че 17 украински дрона са били свалени през нощта над четири района в югозападната част на страната. Три дрона бяха засечени край петролна база в Людиново. Няма незабавни известия за жертви или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР