Мъж, който намушка собствената си сестра, след като започнаха да

...
Мъж, който намушка собствената си сестра, след като започнаха да
Коментари Харесай

Мъж, който намушка собствената си сестра до смърт след спор за пари, докато вечеряха, е осъден на доживотен затвор

Мъж, който намушка личната си сестра, откакто започнаха да гребят, до момента в който вечеряха вкъщи, беше наказан на пожизнен затвор през днешния ден.

55-годишният Кевин Шепърд намушка 64-годишната Шарън Бътлър до гибел, откакто започнаха да се карат за пари, до момента в който вечеряха в дома, където живееха с майка си. Basildon Crown Court разбра по какъв начин Шепърд и сестра му излезли пред къщата в Лий он Сий, Есекс, с цел да продължат разногласието през ноември предходната година.

Шепърд, който бил незает, се върнал в фамилния дом и го сграбчил нож, преди да излезе още веднъж на открито. Майка им е чула Шарън да крещи „ мама “, сподели пред съда Саймън Спенс Кей Си, обвинителят, преди Шепърд да се върне в къщата и да признае, че е умъртвил сестра си.

Шепърд извика полиция в парцела, потвърждавайки, че е в безсъзнание, само че когато чиновниците дойдоха, откриха тялото й, покрито с брезент. Въпреки всички старания на парамедиците, тя е оповестена за мъртва на място и Шепърд е задържан. Разследващите откриха нож в близката саксия.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР