Мистериозно събитие, забелязано тези дни у нас, привлече интереса на

...
Мистериозно събитие, забелязано тези дни у нас, привлече интереса на
Коментари Харесай

Военни гониха НЛО над Нова Загора?

Мистериозно събитие, видяно тези дни у нас, притегли интереса на международни медии. Военни самолети са били видяни да летят след неидентифициран летящ обект в небето над Нова Загора, България, осведоми вестникът Дейли мейл и предлага фотоси.

Изданието се осланя на информация от тайни конгреси, от която излиза наяве, че на изображенията е запечатан обликът на летяща паница, която се носи над военните летателни апарати. Форумци изясняват разпалено, че играта на котка и мишка сред изтребителите и НЛО-то траяла око пет минути.

Това обаче не е единственото издание, коментиращо този невероятен случай. Същите фотоси излязоха и в други електронни портали, които показват, че фотосите са предоставени от четец и са направени до Нова Загора.

Според информацията на военните машини са преследвали летящата паница в следобедните часове на 14-ти януари. Става ясно още, че самолетите са се намирали на ниска височина в землището над селата Загорци, Хан Аспарухово, Стоил Войвода и Загорци. Само за пет минути летящата паница фрапантно трансформирала своята посока, а изтребителите спретнали удивително шоу за зяпачите.

 Извънземни

Преследването било видяно от много хора, тъй че в най-скоро време може би ще разберем малко повече за случая. Някои към този момент са повече от уверени, че безспорно става въпрос за наличие на извънземни жители. Това ни кара съществено да се замислим дали ще се появят още веднъж и ще опитат ли да осъществят връзка с нас.

Същевременно се появиха и отзиви на доста скептици. Според тях не става въпрос за никаква летяща паница, а по-скоро за по този начин наречените безпилотни летящи апаратчета, известни като дронове. Тези машинки нашумяха много в последно време и започнаха да се употребяват необятно в най-различни промишлености.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР