Министрите на външните работи на ЕС стигнаха до заключението, че

...
Министрите на външните работи на ЕС стигнаха до заключението, че
Коментари Харесай

Борел: Поведението на Турция в някои аспекти се влоши

Министрите на външните работи на Европейски Съюз стигнаха до заключението, че държанието на се трансформира, само че в по-лоша посока и в тази връзка въпросът ще бъде разискван на срещата на държавните и държавни ръководители на Европейски Съюз на 10 и 11 декември. Това заяви външният министър на Европейски Съюз Жозеп Борел на конференция след съвещанието на Съвета на Европейски Съюз в Брюксел.
" Министрите се съгласиха, че няма фундаментални промени в държанието на Турция, в противен случай, в някои аспекти то се утежни. Еволюцията не е положителна. Министрите ще кажат това на водачите на своите страни, които по-късно ще обсъдят въпроса на срещата си ", сподели Борел, представен от ТАСС. " На срещата ще бъде направено това, което бе дадено: ще се оцени обстановката, развиването от последната среща на високо ниво и ще се вземе решение въз основа на тази оценка. За страдание, както споделих, не виждаме позитивен прогрес ", добави Борел, представен от.
 Манфред Вебер: Не вярвяйте на Ердоган! Манфред Вебер: Не вярвяйте на Ердоган!
Председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер написа ядосан туит във връзка сондажите на Турция в Източното Среди...
На срещата на 10 и 11 декември в Брюксел се чака водачите на европейските страни да прегледат всички ограничения за влияние на Турция, съответно поради дейностите й в Средиземноморието. Говорителят на гръцкото държавно управление Стелиос Пецас заяви в петък, че министър председателят Кириакос Мицотакис ще изиска наказания и въвеждане на оръжейно ембарго против Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР