Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори след категоричната

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори след категоричната
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Само Шампионската лига има значение

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва след безапелационната победа с 5:0 против Алавес на „ Сантяго Бернабеу “ в мач от междинния 36-и кръг в Ла Лига. Той засегна доста тематики след дуела, като подчертава върху финала на Шампионска лига против Борусия Дортмунд на 1 юни.

„ Мисля, че този тим може да влезе в историята. Притежава доста гений и доста младост. Тибо Куртоа беше доста добър, както и Едер Милитао.

Ще влезем във финала на Шампионска лига с цялостна мощ. Динамиката на целия тим е доста добра “, стартира Анчелоти.

Италианският експерт разяснява и обстановката към новия контракт на Тони Кроос: „ Никой не се тормози – нито Тони, нито аз. Неговото бъдеще е второстепенно в този момент. Само Шампионска лига има значение, нищо друго. “

„ Много обичаме Арда Гюлер. Той е най-младият. Има заложба. Топката е влюбена в него, това е ясно. Молим Джуд Белингам да играе малко по-назад, където му е по-комфортно. Не обича да играе толкоз високо. Има повече отбранителни качества от Винисиус и Родриго “, добави той.

Карло Анчелоти приказва и за болките, които изпита десният бек Даниел Карвахал в края на мача и напусна терена наложително секунди преди последния съдийски сигнал: „ Няма нищо съществено “. Това подсказва, че Карвахал ще бъде на линия за финала на Шампионска лига.

„ Ще ми хареса Тони Кроос да завоюва „ Златната топка “. Няма да я спечели… или ще я. Ако завоюва Европейското състезание, а Германия с Кроос може да го направи, Ла Лига и Шампионска лига, може да се бори “, показа Карлето.

„ Всичко е ясно сред нас. Остават два мача. В единия ще играе Андрий Лунин, а в други Тибо Куртоа. Страхотно е да имаме толкоз сухи мрежи. Голяма част от триумфа на тима се дължи на това “, съобщи треньорът на „ лос бланкос “.

„ Без подозрение това е най-хубавото показване на мой тим в шампионата, откогато съм треньор, само че остава най-важният мач. Ще си почивам, както и играчите. Идва край. Тази седмица би трябвало да почиваме. След това ще увеличим физическото натоварване и тактиката “, приключи Карло Анчелоти
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР