Министерството на външните работи на Унгария отправи изненадваща и рядка

...
Министерството на външните работи на Унгария отправи изненадваща и рядка
Коментари Харесай

Голям и неочакван удар за Путин! Откъде идва

Министерството на външните работи на Унгария насочи изненадваща и рядка рецензия към Владимир Путин поради речта му по случай Деня на националното единение.

В нея той направи внушения, че Унгария, Румъния и Полша предявяват териториални искания към Украйна, която точно президентът на Руската федерация атакува. " Не считаме за верни изказвания, които задълбочават военния спор. Вместо такива изказвания е належащо неотложно преустановяване на огъня и мирни договаряния ", съобщи унгарското Министерство на външните работи, ръководено от Петер Сиярто, съобщи Днес.бг.
-->
В Деня на националното единение на 4 ноември Путин съобщи: " Знаем за концепциите на политиците в Полша да създадат страна " от едно море до друго море ", преди Втората международна война доста се говореше за това. Това беше фиксидея. От Балтийско море до Черно море. Сега виждаме, че полските и украинските публични лица се прегръщат, а тази концепция е жива.

А концепцията за усвояване на Украйна към момента съществува. Както се приказва, сигурно, за връщане на териториите, отнети от Полша, по този начин би трябвало да признаем, че те са били отнети от Сталин след Втората международна война. Завзети са огромни територии в Румъния и Унгария. Неслучайно споделих във Валдай, че Русия може да бъде единственият действителен поръчител на украинската държавност и суверенитет ".Букурещ даде да се разбере, че няма искания към Украйна, определяйки думите на съветския президент като " лъжливи внушения ". Варшава упрекна ръководителя на Кремъл в разпространение на дезинформация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР