Министерството на финансите на САЩ забрани на американски юридически и

...
Министерството на финансите на САЩ забрани на американски юридически и
Коментари Харесай

САЩ налага забрани за участие в петролни проекти с руско участие

Министерството на финансите на Съединени американски щати забрани на американски юридически и физически да спомагат на Русия в петролните планове, свързани с добива на нефт в дълбоки води, на шелфа, както и в Арктика, съобщи БГНЕС.
Забраната важи за планове, за които се допуска, че ще стартират да бъдат реализирани от 29 януари 2018 година.
" На американските жители се не разрешава да дават, експортират, реекспортират директно или опосредствано артикули и услуги (с изключение на финансови) или технология за подпомагане в геологическите проучвания или произвеждане (...) на нефт в дълбоки води, на арктическия шелф в Руската федерация ", се споделя в известието.
Министерството на финансите акцентира, че глобите покриват енергийния бранш на Русия по отношение на спора в Украйна.
Припомняме, че през това лято Съединени американски щати утвърди нов закон за налагане на наказания против Русия, Иран и КНДР. В този закон са планувани специфични текстове за енергийния бранш. Според закона, американски планове за изследване и рандеман на нефт и природен газ отвън американска територия ще бъдат засягани единствено и само в случай че в тях има съветско присъединяване от над 33% и не приказваме за съветска компания в черния лист на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР