Престижът, който е изградил УНСС през годините, се поддържа трудно.

...
Престижът, който е изградил УНСС през годините, се поддържа трудно.
Коментари Харесай

Проф. д-р Матилда Александрова: Престижът, който е изградил УНСС през годините, се поддържа трудно

Престижът, който е построил УНСС през годините, се поддържа мъчно. Постигнали сме обилни резултати с напъните и с очакване на преподавателите на университета, които са положили основи, с взор и към бъдещето от страна на целия екип от преподаватели, студенти и докторанти и чиновници в нашия университет. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " проф. доктор Матилда Александрова, зам.-ректор " Учебна активност " в УНСС във връзка 104 години от основаването на университета.

Тя означи, че университетът има най-високата институционална оценка от акредитация, която е получена предходната година от Националната организация за оценяване на акредитация: " За нас е изключителна чест и горделивост ".

Проф. Александрова обърна внимание, че цялостната политика на ректорското управление е ориентирана към поддържане, рационализиране и подсилване на културата за качество във връзка с учебно-преподавателската и научно-изследователската активност и за всички задължения, които УНСС е поел пред обществото: " Това е обвързвано и с умеенето да се образоват модерни фрагменти във всички браншове на стопанската система, на публичния живот, на политиката. Ръководството на УНСС и целият екип от студенти, преподавателският състав и всички чиновници гледат към бъдещето и една вероятност, която е ориентирана към по-голяма степен на електронизация и на образователната, и на научно-изследователската активност ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР