Министърът на войната Тодор Тагарев дава вид на ястреб с

...
Министърът на войната Тодор Тагарев дава вид на ястреб с
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Тодор Тагарев обсебен от първия си братовчед – ченгето Митко

Министърът на войната Тодор Тагарев дава тип на ястреб с твърдо сърце, подготвен да води война с всички врагове на Отечеството, само че зад натовската външност се крие нежна поетична душа с ексцентрични желания, разкри източник на Narod.bg от приятелския кръг на московския ученик.

Македонската фамилия Тагареви идва от село Пирин, община Сандански – село на кръвожадни комити и именити македонски войводи, част от тях с прекомерно нежни сърца.

Оказва се, че и министър Тагарев носи любящо сърце, и той си има обичани същества и най-любимото от тях е първият му братовчед Митко – Димитър Тагарев от село Пирин.

Двамата са връстници, от деца са неразделни, израснали са дружно и както се оказва са свързани духовно, прочувствено, физически и метафизически.

Широко коментирана в Народното събрание е тяхната връзка, обект на подбив и закачки в тази характерна демократична евроатлантическа общественост на розовите тениски.

Носят се всевъзможни клюки и пикантни истории за техни уикенди в спа курорти и хотели, най-вече в македонския край, където двамата братовчеди се усамотявали на сладки приказки.

Според очевидци от личния състав на спа хотелите двамата въобще не се криели и се движели постоянно дружно като захласнати без да се смущават от нищо, носени на крилете на своята връзка като братовчеди.

Любимите спа хотели на Тагареви били два – в село Баня до Банско и в Гоце Делчев.

Реклама

Братовчедът Митко се оказа квартална легенда в софийския ж.к. „ Люлин “ – в мазето на блока си №229, вх. Б, родната на военния министър имал котел за варене на ракия, захранван с газови бутилки.

Инсталацията, построена по всички правила на ракиджийското изкуство, била оборудвана със серпантини, които се виели през общите елементи на мазето и умирисвали целия вход на джибри, за което съседите му подавали неведнъж тъжби в 9-о РПУ.

Като индиректен позитивен резултат от цялата история можем да отчетем, че целият блок 229 отказал цигарите вечно, защото тютюнопушенето внезапно станало в действителност доста противопоказно и рисково за здравето на живущите в блока поради постоянния теч на газ от мазето.

Братовчедът-ракиджия неколкократно бил арестуван в 9-о РПУ, само че подписвал всевъзможни предупредителни протоколи и продължавал да вилнее под крилото на овластения си родственик Тодор Тагарев.

Всъщност, братовчедът Митко бил служител на реда към Столична дирекция на вътрешните работи, работел като постови –явно и това е помогнало да не бъде арестуван за рисковите си опити в мазето на блок 229, вход Б в „ Люлин “.

Още един щрих от живота на семейството Тагареви разкри източникът на Narod.bg:

С решение на община Сандански от 20.08.2019 година, оповестено в уеб страницата на общината, цялата фамилия е оповестена за търсене по взето решение според протокол от 20.08.2019 година, касаещо рушаща се жилищна постройка в село Пирин, която е опасност за жителите, наследствена за братовчедите – благосъстоятелност на наследниците на създателя на рода – Лазар Стоянов Тагарев.

Но наследниците към този момент 4 години не си помръдват пръста да бутнат рисковата постройка, което е техно обвързване по закон – братовчедите нямат време да се занимават с това – имат си по съществени задължения по спа курорти, възмущава се източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР