Министърът на вътрешните работи не е изкупителна жертва. Действията на

...
Министърът на вътрешните работи не е изкупителна жертва. Действията на
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Министърът на вътрешните работи не е изкупителна жертва

Министърът на вътрешните работи не е изкупителна жертва. Действията на полицията, подхванати нощес, са реципрочни на тези, чиято цел бе да окървавят митинга. Заставам зад чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Не одобрявам дейностите на единици чиновници, които не се оправиха със задачата да не се поддават на провокации, точно по тази причина към този момент има назначена вътрешна инспекция. Тя ще бъде осъществена в незабавен порядък.


Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в изказване след снощните батални подиуми в центъра на София и поисканата му оставка, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Аз съм част от политическото управление на Министерство на вътрешните работи и не следва да съм на терен, само че от самото начало е бил в непрекъсната връзка с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи и с основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Стоянов бе безапелационен, че единствено навременната и съответна реакция на полицията и жандармерията са предотвратили по-сериозни вреди, даже жертви.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР