Министърът на външните работи на Обединеното кралство и заместник на

...
Министърът на външните работи на Обединеното кралство и заместник на
Коментари Харесай

На Острова удължават карантината

Министърът на външните работи на Обединеното кралство и заместител на премиера Борис Джонсън - Доминик Рааб, ще удължи карантината във Англия най-малко до 7 май, написа английското издание London Evening Standard.

Министърът показва оптимизъм по-рано, като разкри, че последните данни допускат, че Англия " стартира да се оправя с вируса ", три седмици след въвеждането на рестриктивните мерки. Но Рааб, който е заместител на Джонсън, до момента в който министър председателят се възвръща от COVID-19, настоя, че епидемията към момента не е достигнала до пика си и е " прекомерно рано " да се приказва за намаляване на ограниченията.

Освен това съгласно вестник The Times в четвъртък, на 16 април, Рааб ще разгласи пред нацията, че карантината няма да бъде отстранена за най-малко още три седмици. По-рано той разгласи на конференция, че " нашият проект (за битка с пандемията) работи ", като похвали хората, които са останали по домовете си за католическия Великден. " Моля ви, придържайте се към ограниченията и ще се оправим с това ", съобщи организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР