Милиардерът инвеститор и филантроп Кен Лангоун описа три основни принципа

...
Милиардерът инвеститор и филантроп Кен Лангоун описа три основни принципа
Коментари Харесай

Милиардер: Това са трите най-важни неща в бизнеса

Милиардерът вложител и човеколюбец Кен Лангоун разказа три съществени правилото в бизнеса, в които е вярвал през цялата си кариера, намеквайки, че те са от главно значение за построяването на сполучливи организации.

“Трите най-влиятелни неща в бизнеса са благата дума, деликатният жест и пристрастеността и ентусиазмът към всичко, което вършиме,” съобщи Лангоун в изявление за CNBC.

Лангон споделя, че е опитал да наложи тази философия в Home Depot, която основава през 70-те години на предишния век и в медицинския център към Нюйоркския университет, където той е ръководител на борда на шефовете от 1999 г.; университетският медицински център носи името на Лангоун от 2008 година

Милиардерът споделя, че счита, че откакто в една компания или организация са назначени надеждни мениджъри, идващото значимо нещо е да се подсигурява, че чиновниците на всички равнища осъзнават, “че са важни” и се усещат овластени да вършат разликата.

“Ако можете в действителност да въвлечете всички в задачата и да накарате всички да повярват, че те могат да създадат разликата и че даже те са разликата,” споделя Лангоун спомняйки си история за чиновник на NYU Langone в областта на сградните услуги, който отделя време, с цел да посещава пациент със сърдечна трансплантация в дните след интервенцията.

Лангоун споделя, че даже откакто пациентът бил изписан от интензивното поделение служителят правел всичко по силите си, с цел да го посещава.

“Мъжът ми написа писмо, е което споделяше, че грижите, които е получил от служителя в областта на сградните услуги са били също толкоз значими, колкото хирургът, който е направил трансплантацията,” спомня си Лангоун.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР