ЛАС ВЕГАС (AP) — Дългоочакваният дебют на Кейтлин Кларк в

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Дългоочакваният дебют на Кейтлин Кларк в
Коментари Харесай

Дебютът на Кейтлин Кларк в WNBA прави джуджета, залагайки на миналогодишния мач в клинч на финала

ЛАС ВЕГАС (AP) — Дългоочакваният дебют на Кейтлин Кларк в WNBA докара до рекордни залагания, доста по-големи от сумата пари, заложена в миналогодишния мач в клинч за шампионата на лигата.

Залаганията бяха шест пъти по-високи в Caesars Sportsbook за загубата на Indiana Fever с 92-71 от Connecticut Sun във вторник вечерта, в сравнение с мач 4 от успеха на Las Vegas Aces над New York Liberty предишния сезон.

Първата игра на Кларк от постоянния сезон за Fever също беше най-залаганата игра в Caesars спрямо всички мачове на WNBA предишния сезон.

Залагането на тази игра оказа помощ за стимулиране на залаганията на лигата като цяло, като броят на билетите се е нараснал с 516% в Caesars по отношение на миналогодишната откриваща вечер и сумата на парите е повишена с 84%.

„ С големия приток на гении в тазгодишния план на WNBA, който прибавя към към този момент зареди благосъстояние от ветерани играчи, тазгодишната WNBA ръкохватка ще засенчи всичко, което сме виждали до момента, ” сподели Крейг Мъклоу, вицеп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР