Когато погледнах онова мутре с рошава козина на петна на

...
Когато погледнах онова мутре с рошава козина на петна на
Коментари Харесай

Кучето ми е твърде голямо, за да лети — промъкнах го с превозвач, одобрен от TSA

Когато погледнах това мутре с рошава четина на петна на PuppyFinder, знаех, че би трябвало да го имам. Това, което не знаех, беше какъв брой ще ми би трябвало и разширяемата раница за носене на домашни любимци Lekereise.

Кръстоската на осемседмично куче Mini Australian Sheppard-Weiner Dog може да е била леко импулсивна покупка в средата на пандемията, само че той беше подобен, за който в никакъв случай няма да скърбя. Бях втора година в колежа, пътувах из страната минимум шест пъти годишно и споделях къща с петима двайсет и няколко годишни съквартиранти. Купуването на куче евентуално беше последното нещо, което всеки рационален човек би направил на този стадий от живота си. Все отново го направих.

„ Trippie “ беше доставен до прага ми в съвършено положение — танцуващи лапи, махане на опашка, разхвърчаща се коса на всички места и безпокойствие от разлъка към този момент е в цялостна мощ. В рамките на няколко седмици той удвои размера си; не по височина, а по дължина. Спомням си изражението на цялостен потрес върху лицето на майка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР