Миле Китич отбелязва 40 години на сцената. Избира българския изпълнител

...
Миле Китич отбелязва 40 години на сцената. Избира българския изпълнител
Коментари Харесай

Първо съвместно интервю: Миле Китич и Меди


Миле Китич отбелязва 40 години на сцената. Избира българския реализатор Меди за собствен специфичен посетител на грандиозния си концерт във Варна през септември, където ще означи мотива. Своето взаимно изявление двамата дават за " Тази събота и неделя ".

За 40 година на сцената световноизвестният сръбски артист е чувал доста вицове за себе си. Въпреки дългата и сполучлива кариера, продължава да го изненадва фактът, че е толкоз известен в България.

" Много съм благополучен, че българите слушат толкоз доста моите песни. Бил съм в Перник, във Видин, в София - виждал съм доста хора и всички са пеели " - споделя той.

Детството си прекарва в малко село в Босна. Спомня си, че по това време всички огромни музиканти били в Сараево. Преходът от селото към огромната сцена несъмнено бил сложен за него, само че все пак съумява да завоюва своите позиции. Работи в клубове и заведения за хранене, прави и програмна музика. Когато става част от " Южен вятър " (Јужни Ветар), стартират и огромните концерти.

На идния концерт във Варна във връзка театралния празник дава обещание да извърши всичките си шлагери, както и величествен театър с посетители от Сърбия.



Меди дефинира като сбъдната фантазия взаимната си работа с Миле Китич и, несъмнено, работят по обща ария.

" Много харесва Меди - той ще бъде по-голяма балканска звезда от мен " - безапелационен е Китич.

От 30 години Миле Китич е женен за брачната половинка си Марта. Признава, че огромна негова уязвимост е щерка му и не може да бъде непоколебим с нея.

" Аз съм слаб по отношение на нея. Тя може да прави всичко. Когато жена ми не й дава нещо, аз й давам " - споделя той.

Дъщеря му поема по неговите стъпки в музиката, само че в различен род - R'n'B. Сръбският реализатор признава, че слуша подобен вид музика, само че щерка му сама е взела решението в каква посока да се развива. Харесва му това, което прави и съгласно него тя е най-специалната от всички сръбски девойки, които пеят R'n'B.

Според него тайната на постоянния брак е в доверието.

" На първо място обичам жена си и детето си и не бих направил някакви нелепости. Жена ми не я интересува къде работя и какъв брой спечелвам. Тя е в Доминикана 3 месеца, само че аз единствено я запитвам добре ли е. Разбираме се и си имаме доверие " - споделя артистът.

На 70 година Миле Китич продължава да е доста деен и физически, и в кариерата си, само че признава, че усеща някои недостатъци на тялото си. Казва си " Баш ме брига " (Не ми пука) и отпътува за Доминикана, с цел да се отпусне и да се наслажадава на живота.



" А доминиканките са толкоз красиви! " - възкликва той.

На 1 септември в Летния спектакъл във Варна ще чака своите почитатели и им дава обещание добра стратегия с огромен бенд и остарели и нови песни.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР