Mercedes X-Klasse не пожъна голям успех след пускането му на

...
Mercedes X-Klasse не пожъна голям успех след пускането му на
Коментари Харесай

Продаде се Mercedes-ът направен за калта

Mercedes X-Klasse не пожъна огромен триумф след стартирането му на пазара през 2017 година и предстоящо производството му завърши през миналата година. На процедура пикапът е ребрандирана версия на Nissan Navara, което дружно със относително високата му цена, не бе оценено от клиентите и резултатите са забележими.
 Продаде се Mercedes-ът изработен за калта

Все отново моделът си има своите почитатели, част от които даже са решили да го модифицират и да го пригодят за малко по-тежки условия от тези за които той е основан. На фотосите може да видите шестколесна версия на пикапа, която неизбежно е взаимствала концепцията си от Mercedes G63 AMG 6x6.

 Продаде се Mercedes-ът изработен за калта

Всъдеходът е продаден в Нидерландия, като в информацията за него се споделя, че той не е изработен, с цел да се демонстрира по разнообразни изложби, а в действителност да се кара в калта, където му е мястото. Освен най-видимата трансформация за прибавянето на третата ос, пикапът е издигнат с 10 см, а товарното пространство е удължено, с цел да побира новия чифт гуми за тиня. По-големи раздувки на калниците, ролбар в товарното поделение и декоративни детайли също са част от новостите по Mercedes-а.
 Продаде се Mercedes-ът изработен за калта

Въпреки всичките усъвършенствания, то под капака няма такива и там можем да открием общоприетия 3.0-литров V6 дизел с 255 конски сили и 550 нютон метра, който работи в композиция със седем степенна автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР