Краят не му се вижда на влизането ни в Шенген.

...
Краят не му се вижда на влизането ни в Шенген.
Коментари Харесай

Новаков, ГЕРБ-СДС: Намираме се в изключително изострена предвоенна обстановка, която чувствам с кожата си всеки ден

Краят не му се вижда на влизането ни в Шенген. Не знам по кое време ще се случи, въпреки че трябваше да се случи през вчерашния ден. Няма да спра да се трудя, с цел да направя по този начин, че българските превозвачи да спрат да се мъчат. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ - СДС  в ефира на Нова телевизия.

По думите му лобирането би трябвало да е във Виена, не в Брюксел.

За стрелбата по словашкия президент Роберт Фицо Новаков акцентира: „ Да кажа, че съм шокиран, е малко. Намираме се в извънредно изострена предвоенна конюнктура, която усещам с кожата си всеки ден. Отразява се в цяла Европа, всички остро осъдиха това. Надявам се това да не се употребява за политически цели. За да го направиш това нещо, нито си прочувствено, нито душевен зрял човек. Службите би трябвало да кажат дали това е проведено. Такова нещо няма място в Европа. ”

На въпрос какво може да убие Европейски Съюз, той съобщи: „ Империите постоянно са рухвали под тежестта на личния си напредък и триумф. Крайната десница печели в 9 страни. Това е явен сигнал, че курсът, който бе стихотворец досега, е бил най-малкото друг от дневния ред на хората. Има растеж на крайнодесните възгледи и в Германия, и в Испания, и в Италия. Ако е истина, че най-крайните десни обединения ще имат към 200 души, и в случай че нашите политики се пренебрегват, няма да работя повече.

„ Има неща за дотъкмяване. За тези два мандата в Европарламента натрупах опит, с който мога да съм потребен на България. би приключил прелестна работа в Екологичен потенциал ”, счита той.

„ Ситуацията в България се усъвършенства, даже да не е с темповете, които ни се желае ”, акцентира Новаков.

Като триумф за той дефинира: „ Работим за това да имаме още веднъж шест мандата,да сме най-голямата делегация от България в ЕНП. Би било триумф, в случай че накараме проеворепейските умерени хора у нас да изберат нас и страната ни да си върне имиджа, който имаше. ”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР