Излезе автобиографичната книга на шеф Андре Токев Продължавам“. Споделя, че

...
Излезе автобиографичната книга на шеф Андре Токев Продължавам“. Споделя, че
Коментари Харесай

Топ готвачът шеф Андре Токев: Животът ми стана още по-прекрасен

Излезе автобиографичната книга на началник Андре Токев „ Продължавам “. Споделя, че му лишило една година време да я напише и добавя, че човек не би трябвало да се колебае, когато реши да направи нещо. В случай, че има подозрения, това значи, че не е взел вярното решение. Нямал никакви съмнения и терзания да излее душата си в книга и отбелязва, че е бил прям, на моменти даже до неучтивост.

 

В книгата приказва натурално и без никакви задръжки за живота му. Идеята му била да стимулира хората да не се отхвърлят даже когато им се слагат най-тежки задания за решение. Когато успееш да решиш дилемите и си вземеш поука от тях, животът става още по-прекрасен, безапелационен е той.

 

Разбира се не е пропуснал и интервала, който прекара в пандиза в Казичене поради шофирането му в нетрезво положение. Твърди, че постоянно се е старал да е правилен, а онази преживелица не значи, че е различен човек. Припомня, че хората не сме роботи и добавя, че даже машината от време на време може да се счупи. Дори на неуспехите си се е научил да гледа като на уроци, които следва да усвои и постоянно продължава напред по-силен и умен.

 

Случката с пикапа била много шокираща даже за самия него, защото не очаквал, че може да му се случи сходно нещо. Преди въпросната преживелица, която той назовава „ задача “, кариерата и триумфът в бизнеса му била цели. В един миг, когато останал уединено със себе си осъзнал, че е отделил прекомерно малко време на най-близките си и си заречен да се промени. Категоричен е, че човек би трябвало да е повече време със фамилията си, а не да робува на това да е №1 в специалността си. Най-важните и скъпи неща са здравето, връзките с обичаните хора и страстите, които не се купуват с пари.

 

Все още си кара въпросния бял пикап – след случката се нуждаел единствено от нови джанти и гуми. 

Към днешна дата не пие съвсем никакъв алкохол. Куриозно в цялата история е, че преди въпросната преживелица също не консумирал доста алкохол. Понякога му се желае да усети аромата на някоя напитка и си разрешава безусловно по половин глътка.

 

Признава, че не се въздейства от писанията по негов адрес. Вълнуват се само хората, изпитващи съмнение в самите себе си. Дал си сметка, че медалът има две страни още преди години, когато решил да работи в малкия екран и да е известен – едната е лъскавата, а другата – тази, в която хората желаят сполучливите персони да се провалят. Последното е национален спорт и мнозина желаят да видят слабостите на съумелия човек.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР