Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отказа да коментира битката

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отказа да коментира битката
Коментари Харесай

Гуардиола показа увереност: Можем да допуснем грешки и да станем шампиони

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отхвърли да разяснява борбата за купата сред неговия тим и Ливърпул, макар че беше разпитван главно за нея по време на петъчната си конференция преди конфликта против Бърнли.

„ Можем да допуснем неточности и да станем първенци. Никой не знае. Какво и да се случи идващия кръг или по-следващия, няма някой да стане първенец. Но ще се борим до края, това е несъмнено “, съобщи Гуардиола.

„ Имаме доста мачове през април - осем, евентуално девет мача. Селекцията няма да единствено е за идващия мач. Хората се завръщат от националните си тимове. Трябва да видя в какво положение са и тогава ще преценява “, добави испанецът.

Гуардиола загатна, че няма да може да разчита на Рубен Диаш за дербито с Ливърпул след седмица. Той съобщи, че бранителят е навън за днешния мач против Бърнли, само че на въпрос какъв брой дълго още ще отсъства, Пеп отговори:

„ Не знам. Докторът сподели сред 4 и 6 седмици. Сега са минали четири седмици. Мисля, че му трябват още 10 дни или две седмици “.

Джон Стоунс обаче е на линия, откакто получи лека контузия по време на лагера с националния тим на Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР