Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира новината за раздялата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира новината за раздялата
Коментари Харесай

Гуардиола: Агуеро е незаменим

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола разяснява новината за раздялата на клуба със Серхио Агуеро. Аржентинецът публично разгласи, че си потегля след края на сезона, а Гуардиола не скри възхищението си от неговия професионализъм.

" Остават ни още два месеца взаимна работа. На днешната подготовка видях какъв брой предан е Серхио и по какъв начин не пести сили нито за момент. Той е незаместим. От позиция на статистиката несъмнено е допустимо да му се откри заместител, само че когато приказваме за нападател с 360 мача и 250 гола, плюс толкоз доста титли... няма да е елементарно без него ", призна Пеп.

" Агуеро е легенда, най-хубавият нападател, играл в миналото за Манчестър Сити. Той ще остане паметен в сърцата на почитателите, съотборниците си и треньорите, с които е работил. Серхио е и превъзходен човек. Ако продължи да е толкоз целенасочен, умерено може да играе още две, три или пет години ", уверен е Гуардиола.

" Мисля, че до края на сезона Агуеро ще вкара няколко забавни гола. За жал, той пропусна цяла година. Хората няма да ми повярват, тъй като постигнахме положителни резултати, само че Кун доста ни липсваше. Благодарение на него Манчестър Сити се изкачи на друго равнище. Всички в клуба ще му бъдат постоянно признателни за това ", сподели още Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР