Съседите отгоре“ представя една общочовешка ситуация, в която всички, щем

...
Съседите отгоре“ представя една общочовешка ситуация, в която всички, щем
Коментари Харесай

Пиесата Съседите отгоре и темите табу ще предизвикат варненската публика

" Съседите от горната страна “ показва една общочовешка обстановка, в която всички, щем – не щем, участваме. Това сподели актрисата Силвия Петкова в предаването " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “.

Пиесата е на Сеск Гай. Режисьор на представлението е Емил Марков, а Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев влизат в ролята на основните герои.

Пиесата е за тематиките табу, за това до каква степен можем да сме разкрепостени и до каква степен обществото би трябвало да знае това. " Всички герои в тази пиеса имат визии за тематиките табу. Едните ги отхвърлят, другите ги одобряват. Едни по-консервативни хора се сблъскват с разкрепостеното виждане и освободеността на едни други хора и от това се поражда спор. Ситуацията е извънредно приятна, смешна, занимателна и в последна сметка сериозна и с доста надълбоко обръщение “, описа Силвия Петкова.

Представлението може да бъде забелязано на летните подиуми на множеството огромни градове: на 12 юни – в Плевен, на 21 юни – във Варна, на 24 юни – в Карлово.

На 27 май в Античния спектакъл в Пловдив Силвия Петкова ще вземе присъединяване в спектакъла " За любовта...Честит рожден ден, Цветана! “ по текстове на драматурга Яна Борисова. " Тази година сме я посветили на 80-годишния празник на Цветана и най-грандиозен съгласно мен е спектакълът на 27 май. На тази сцена ще излезе една плеяда от изключителни артисти в нейна чест, с цел да показа тези прелестни текстове “, добави актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР