Националът Иван Турицов продължава да не е дал категоричен отговор

...
Националът Иван Турицов продължава да не е дал категоричен отговор
Коментари Харесай

Какво се случва с Иван Турицов?

Националът Иван Турицов продължава да не е дал безапелационен отговор на ЦСКА дали желае да продължи контракта си с клуба, който изтича на 30 юни. На конференцията при започване на седмицата изпълнителният шеф Филип Филипов посочи по кое време би трябвало да има решение за бъдещето на десния бек: " Провеждаме диалози с Турицов, който е главен футболист, национал с качества. В сряда ще има решение за него ".

3 дни след оповестения период обаче развиване по случая няма. " Армейците " са отправили своето предложение към Турицов, който изчаква и оптимално добра оферта от чужбина. Затова и все още държи в шах виновните фактори в Борисовата градина.
 ЦСКА: Завърнахме се вкъщи
ЦСКА: Завърнахме се вкъщи

Ето и малко детайлности за тренировката на армейците

24-годишният футболист не се появи на вчерашната първа подготовка на ЦСКА, само че това не е индикация за бъдещето му. Той получи спомагателна отмора поради уговорките си с националния тим след края на сезона.

В момента Турицов е на полуостров Халкиди и разпуска дружно със съотборниците си при трикольорите Георги Русев и Ангел Лясков. С тях е и известният участник от предаването " Игри на волята " Румен Радев. В ЦСКА се надяват, че в околните дни десният бек ще разгласи крайното си решение, написа " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР