Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Такуми Минамино за силното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Такуми Минамино за силното
Коментари Харесай

Клоп: Това бе най-добрият мач на Минамино за Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Такуми Минамино за мощното му показване при триумфа над Норич с 2:1 в осминафиналите на шампионата за Купата на Футболната асоциация. Японецът вкара и двата гола за успеха над „ канарчетата “, която прати мърсисайдци в четвъртфиналите на конкуренцията.

Офанзивният футболист на „ алените “ означи четири гола в пет мача, с цел да класира Ливърпул за финала на Карабао Къп, само че не изигра и минута във финала с Челси, извоюван трагично след нулево тъждество в постоянното време и 11:10 при дузпите. Въпреки това, той подсети за себе си в турнирните борби, вкарвайки два на Норич за три попадения в три срещи за ФА Къп.

„ Той е необикновен състезател. Това бе най-хубавият му мач откогато е при нас. Изигра страховит дуел, беше непрекъсната опасност, резервира всички топки…много съм благополучен за него. Без него нямаше да сме в четвъртфиналите. Без него нямаше и да достигнем финала на Карабао Къп “, разяснява босът на Ливърпул за ITV.

Jürgen Klopp hailed a ‘complete performance’ from Taki Minamino as his two goals against Norwich City put Liverpool into the quarter-finals.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР