Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори доста подробно за различното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори доста подробно за различното
Коментари Харесай

Клоп: Казаха ни да си останем в Англия и да играем за Карабао Къп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва много в детайли за особеното отношение към Световното клубно състезание в Южна Америка и Европа. Утре мърсисайдци се изправят против Фламенго в Доха в опита си да завоюват за първи път в историята си това отличие. Въпреки всичко Клоп твърди, че утрешният мач сега е най-важният за Ливърпул.

" Ситуацията е друга за тях и за нас. Отборът на Фламенго бе пратен тук с ясната задача да завоюва и играчите да се приберат като герои. На нас ни споделиха да останем у дома и да играем за " Карабао Къп ". Това е голямата разлика и не можем да я променим. Моят тим желае да завоюва шампионата, макар че знаем, че ще бъде мъчно. В Европа и в Южна Америка се гледа по друг метод на този трофей. Искаме да променим това. Разбира се, нашите почитатели желаят доста да спечелим трофея, само че доста от последователите на други тимове в Европа не се интересуват доста от този шампионат. Видяхте по какъв начин Монтерей се бореше в двата мача тук. Същото ще бъде и с Фламенго.

Ако Фламенго завоюва, те ще се отдадат на същинско празненство. А ние би трябвало да играем против Лестър. Ние не можем да създадем шампионата по-голям за Европа, само че за нас той е най-важното нещо сега. Утре ще създадем всичко, с цел да спечелим ", съобщи Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР