Мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл настоява, че купуването на играчи

...
Мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл настоява, че купуването на играчи
Коментари Харесай

Гари О`Нийл: Трансферите през януари не са лесна работа

Мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл упорства, че пазаруването на играчи през януарския трансферен прозорец " не е елементарно ", целейки се в това да укрепи състава през идващия месец. " Черешките " бяха измежду тимовете, които похарчиха минимум средства през лятото, като централният бранител Маркос Сенеси и полузащитникът Маркъс Таверние бяха измежду по-важните нови попълнения.

Тимът на О'Нийл е на три точки от зоната на изпадащите и ще се опита да усъвършенства качеството на състава в битката за оцеляване, само че специалистът е на мнение, че реализирането на януарски прехвърляния не е елементарно заради това, че клубовете не желаят да се разделят с основни футболисти. " Всеки клуб, който желае да свърши работа, избира да го направи по-рано, само че има и клубове, които продават и са въвлечени, тъй че нещата не стоят толкоз елементарно ", стартира той.

" Разбира се, че имаше диалози по отношение на метода на клуба в трансферния прозорец, само че нищо съответно досега. Клубът продължава да работи. Винаги съм убеден с нещата, един път щом съм приключил задоволително работа с тях. Точно подобен ще бъде казусът и с пазаруването на нови играчи - разполагаме със страховит екип, който дава отговор за това, и през годините го е доказвал. Ще минем през нужния развой и ще опитаме да купим верните играчи ", добави О'Нийл, чийто отбор гостува на Челси в подновяването на Висшата лига във вторник вечер. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР