Международната федерация по борба утвърди датите на провеждане на турнирите,

...
Международната федерация по борба утвърди датите на провеждане на турнирите,
Коментари Харесай

Определиха датите на турнирите, на които ще се печелят квоти за Олимпиадата в Токио

Международната федерация по битка утвърди датите на осъществяване на шампионатите, на които ще се печелят квоти за олимпийските игри в Токио. Това заяви за ТАСС президентът на съветската федерация по битка и вицепрезидент на международната централа Михаил Мамиашвили.

Решението е била взето на съвещание на Бюрото и Техническия комитет на федерацията. Европейският квалификационен шампионат ще се организира в средата на март в Будапеща (Унгария), международната подготовка при започване на май в София (България), а европейското състезание по битка ще се състои през втората половина на април в полската столица Варшава. Заради пандемията от ковид датите на тези надпревари може да имат незначителни корекции.

"Календарът беше одобрен за континенталните шампионати и квалификационните шампионати за идната година. Европейското състезание ще се състои от 19 до 25 април във Варшава, европейската подготовка е от 18 до 21 март в Будапеща, а международната е в София от 6 до 9 май ", сподели Мамиашвили. Олимпийските игри трябваше да се организира тази година, само че поради пандемията бяха отсрочени за 23 юли - 8 август 2021-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР