Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината,

...
Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината,
Коментари Харесай

Пълнолуние в Козирог ще повлияе особено силно на 4 зодии

Между постоянния Сатурн, който ни учи на значимостта на дисциплината, и мечтателния Нептун, който разрушава илюзиите ни по време на своите ретроградни сезони, може да ви наподобява, че астрологията на това лято е извънредно колоритна.

Това важи с особена мощ за пълнолунието през юли. Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, това значи, че високите лъчи на Луната хвърлят светлина върху упоритостите им публичния живот, написа Edna.bg.

Пълнолунието е кулминационният край на лунния цикъл, само че също по този начин е време на хиперактивна сила и прочувствена острота. Те притеглят доста внимание, защото разпалват трагични събития, само че също по този начин е идеално време да се освободите от отрицателните страсти, които може да сте задържали.

Пълнолунието в Козирог може да донесе вълнуващи нови професионални благоприятни условия или прилив на сила, който да ви помогне да завършите даден план. Но за други това ще бъде време на дълбока рефлексия и слагане на реалистични цели.

Ще ви въодушеви ли това лунно събитие да покорите задачите си или ще се почувствате уязвими пред ярките ѝ светлини? Вижте дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието през юли 2022:

Рак

Сега, когато пълнолунието раздрусва шестия ви дом на партньорствата, връзките ви с близки хора ще станат напрегнати. С отминалото новолуние се научихте да разнообразявате ежедневната си активност, вместо да се оттегляте в черупката си, само че това пълнолуние ви дава опция да разберете по какъв начин можете да внесете известна непоклатимост в персоналните си връзки.

Телец

Ясната визия за това къде се намирате в обществената си група може да ви се коства малко мъглява тъкмо в този момент. Намерете метод да поставите ясни граници с приятелите или намиране на общ език с хората към вас. Добре е да видите дали не таите завист към някои от приятелите си и да помислите по какъв начин да споделяте разочарованията и желанията си с тях.

Водолей

По време на юлското пълнолуние може да се чувствате изключително изолирани, защото се фокусирате върху най-важните си планове. Става дума и за това по какъв начин персоналният ви живот се отразява на публичната ви работа и на репутацията ви, в случай че въобще се отразява. Съсредоточете се върху това да разнищите подсъзнанието си и да разберете доколко тъмната страна се отразява върху метода, по който сте възприемани в обществото.

Козирог

Юлското пълнолуние освен е в рождения ви знак, само че и планетарният ви шеф Сатурн се връща обратно в свободолюбивия Водолей. Това значи, че по време на пълнолунието ще доминират тежките тематики за самодисциплина и отвод от старите условности и лични ограничавания, което ще ви принуди да мислите отвън зоната си на комфорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР