Между договора за почтеност и червените линии - какво събра

...
Между договора за почтеност и червените линии - какво събра
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Не сме говорили за места с Продължаваме промяната

Между контракта за честност и алените линии - какво събра ВОЛТ с " Продължаваме промяната "? Коалицията ще работи за справяне със страха, би трябвало да върнем доверието в правенето на политика. Ние изразихме поддръжка за Кирил Петков и Асен Василев - имат прагматичен метод и вземат решение проблеми. Те съумяха да предложат ужасно решение за пенсиите, за прословутата актуализация, която чакаме много време. Това сподели в предаването " Денят ON AIR " по Bulgaria ON AIR водачът на ВОЛТ Настимир Ананиев.От думите му стана ясно, че партията е инструмент.

" В България има преграда, с цел да се стопират цивилен сдружения. Не сме говорили за места с " Продължаваме промяната ", споделиха ни за критерии. Всеки ще има опция да гласоподава и преференциално ", съобщи още водачът на ВОЛТ. Според Ананиев ВОЛТ залага на прагматичния метод - проблеми, които да се решат с леви ограничения или такива с десни.
" Асен Василев удари огромните данъкоплатци и се събраха 2 милиарда за два месец. Дясното може да бъде обществено, въпросът е да върнем достойния живот на българския жител. Трябва да има 0% корупция. Трябва да се откри прагматичния метод. Делим се на Русия- Съединени американски щати, ляв - десен. Трябва да спрем тези разделения ", акцентира още събеседникът. Ананиев уточни, че за три месеца са били свършени съответни неща.
" Разговаря се и с други партии, регистрирахме се в ЦИК. Имаме условия - едното е, че поискахме в листите да няма сътрудници от Държавна сигурност и второ - червени линии за работа с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", акцентира още политикът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР