Манчестър Сити върна лидера във Висшата лига Арсенал с победа

...
Манчестър Сити върна лидера във Висшата лига Арсенал с победа
Коментари Харесай

Манчестър Сити поддържа нагряване срещу лидера Арсенал с победа над разточителния Форест

Манчестър Сити върна водача във Висшата лига Арсенал с победа с 2-0 против Нотингам Форест, до момента в който борбата за купата върви към трогателен край.

Артилеристите се придвижиха с четири точки преднина, когато победиха Тотнъм в бясно дерби на Северен Лондон по-рано в неделя, само че Сити незабавно отговори с помощта на головете на Йоско Гвардиол и Ерлинг Халанд на Сити Граунд.

Победа ги оставя на точка зад отбора на Микел Артета с мач по-малко и подсигурява, че 300-ият мач на Пеп Гуардиола във Висшата лига отпред на Сити приключи с триумф.

Вече има 19 мача в лигата без загуба, защото те извършват безконечния си трик да се показват добре тъкмо когато това е най-важно и знаят, че ще бъдат първенци за четвърта поредна година, в случай че завоюват оставащите си четири мача.

Липсва Фил Фодън заради болест, Сити бяха надалеч от най-хубавото, защото Форест, борещи се за живота им в другия завършек на масата, ги изплашиха безпределно, само че не можаха да осъществят няколко златни шанса. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР