Месец преди изборите за ЕС, които се очаква да доведат

...
Месец преди изборите за ЕС, които се очаква да доведат
Коментари Харесай

ЕС ще подпише знакови реформи в политиката за миграция и убежище

Месец преди изборите за Европейски Съюз, които се чака да доведат до повишаване на крайнодесните партии, 27-членният блок ще даде дефинитивна зелена светлина във вторник на удивително преразглеждане на своите политики за миграция и леговище след съвсем десетилетие на разногласия.

Сега, когато големият законодателен пакет пресича финалната линия, някои страни към този момент упорстват да отидат по-далеч в напъните си да втвърдят политиките на Европейски Съюз и да изпращат повече идващи в трети страни за обработка.

Пактът за миграция и леговище е резултат от години на тежки договаряния, подтикнати от солиден приток на противозаконни мигранти през 2015 година, доста от разкъсваните от войната Сирия и Афганистан.

Привличайки рецензии както от благотворителни организации за правата на мигрантите, по този начин и от някои националистически държавни управления, той по едно и също време втвърдява граничните процедури на Европейския съюз и принуждава всички неговите държави-членки да споделят отговорността за идващите.

М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР