Медицински експерти посочиха, че ако витамин С се инжектира интравенозно,

...
Медицински експерти посочиха, че ако витамин С се инжектира интравенозно,
Коментари Харесай

Задължителният витамин при боледуване от COVID-19

Медицински специалисти показаха, че в случай че витамин С се инжектира интравенозно, то по този метод можете бързо да увеличите равнището на О2 в кръвта. Това ще има позитивен резултат върху цялото тяло и ще обезврежда възпалителния развой, написа zdrave.to.

Съответно, времето за лекуване ще продължи доста по-кратко. Тази догадка е доказана от голям брой клинични изследвания.

Експерти от Ухан откриха, че спрямо плацебото, витамин С може да форсира лекуването с съвсем 70%. Всеки ден би трябвало да приемате 6-24 грама витамин, само че със специфични добавки, а не в чист тип.

Както демонстрират статистическите данни, по време на хоспитализация пациентите с ковид страдат от сериозен дефицит на витамин С.

Освен това се диагностицира скорбут при всеки болен. Дори в случай че по време на лекуването лекарите употребяват витамин С, след изписването една четвърт от пациентите още веднъж се сблъскват със скорбут.

Ето за какво се предлага този витамин да се приема даже след изписване на пациента от болничното заведение.

Допълнителни изследвания демонстрират също, че в случай че се употребява процедурата за интравенозно приложение на витамин С, в болница единствено при една трета от пациентите с ковид получават някакво затруднение.

Експертите означават, че сходни изводи са предварителни, тъй че би трябвало да се преглеждат извънредно деликатно.

Разбира се, потреблението на този способ на лекуване демонстрира позитивен резултат, само че въпреки всичко най-надеждният метод за отбягване на тежка форма на ковид е предварителната защита в лицето на навременната имунизация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР