Мая Манолова напомни, че хората на площадите поискали незабавна оставка

...
Мая Манолова напомни, че хората на площадите поискали незабавна оставка
Коментари Харесай

На Манолова й се привидя саботаж за изборите

Мая Манолова подсети, че хората на площадите поискали незабавна оставка на държавното управление, само че в този подтекст на протести датата 28 март е разумна и безусловно подобаваща.

Гражданското съдружие " Изправи се. БГ " с водач Мая Манолова съобщи, че не се постанова отваряне на Изборния кодекс.. На срещата участваха и представители на Отровното трио.

Ние следим деликатно консултациите с виновните институции и сме шокирани от лицемерието, неналичието на отговорност и цялостната абдикация на виновните институции за организацията на идния избор, посочи тя.

" Налице е прям бойкот ", посочи Манолова. Тя даде образец, че няма контракт и доставени машини за изборите, не било ясно по кое време и по какъв начин щели да бъдат доставени, нямало логистика, нямало методика за узаконяване на машините, правила за гласоподаване, няма хигиеничен протокол за метода на безвредно осъществяване на изборите.

Затова съгласно Манолова желанието на институциите, въпреки и декларативно, за избори на 28 март, отдалечава действителната дата за изборите. Те искрено саботират организацията, повтори тя, визирайки Министерски съвет, Народно събрание, ЦИК и Държавната организация за " Електронно ръководство ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР