Малко момиченце в розова пижама е настанено на окървавено легло

...
Малко момиченце в розова пижама е настанено на окървавено легло
Коментари Харесай

Израел нападна Рафах през нощта, „всички хора изгоряха“

Малко момиченце в розова пижама е настанено на окървавено легло в кувейтската профилирана болница в южния град Рафа в Газа, лицето й е комплицирано, до момента в който мига неведнъж.

Шрапнел раздра зееща рана на торса й, която небрежно беше превързана, когато тя дойде в болничното заведение. Сега медиците трескаво се пробват да решат дали да отстранен част от марлята, с цел да я лекуват по-нататък.

Родителите й се навъртат към нея, държейки другите си две дребни деца, до момента в който се пробват да привлекат вниманието на преуморените медици.

Наблизо момиче, облечено в подгизнала алена качулка, крещи и потръпва от болежка, до момента в който доктор се пробва да откри вена в изтощената й ръка.

Възрастна жена до нея се пробва да утеши крещящото момиче, само че очите на момичето са затворени, до момента в който то се гърчи в мъка, стискайки челюсти сред крясъците.

Няколко кревати по-нагоре малко дете, чиято коса е сплъстена с кръв, вдишва и излиза от схващане, до момента в който лекарите небрежно зашиват главата му. Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР