Магазините за хранителни стоки вдигнаха продажбите онлайн два пътиПриходите на

...
Магазините за хранителни стоки вдигнаха продажбите онлайн два пътиПриходите на
Коментари Харесай

Черният петък - до Нова година

Магазините за хранителни артикули подвигнаха продажбите онлайн два пъти Приходите на компаниите за доставки скочиха с 20 на 100

Затворените молове и магазини усилиха онлайн извършването на покупки в пъти. Много от притежателите на е-магазинии афишират отстъпки " Черният петък ще е до Нова година ", като смъкват цени на облекла и основно на техника по празниците. Някои от тях са изцяло затворили порти онлайн, само че работят в онлайн режим и цените им на процедура падат на половина.
В комерсиалните вериги извършването на покупки онлайн е по-изгодно, в сравнение с в случай че отидеш да пазаруваш в техен магазин. С най-големи понижения е електронната техника, която изключително се търси около отдалеченото образование на децата и работата от у дома - преносими компютри, таблети и смарттелефони, както и тв приемници. Силно надолу падат и цените на техника за домашни поправки, защото при предходното изключително състояние се предполагаше, че останалите у дома хора ще се занимават с възстановяване на жилищата си. Все още не е ясно дали по този метод вървят покупките и преди Коледа. Факт е обаче, че доставките са нарастнали с 20 на 100, което значи, че хората от ден на ден избират да пазарят и да се разплащат онлайн, като получават стоката по пощальон. Най-голям е размерът на куриерски доставки от Румъния, което не е необичайно, защото оттова нормално идват пратките на Е-маг. Увеличава се и делът на хората, които се разплащат с банкови карти, а не в брой - те са повече с към 32 на 100.
Магазините за хранителни артикули пък регистрираха 100-процентов растеж на продажбите онлайн. Ръст от към 50 на 100 има и при питателните добавки. Падат цени на онлайн продажби за домашни използва като матраци и пердета, като в някои случаи декларираното понижение е 60 на 100.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР