Людмила бе една от най-коментираните участнички в романтичното риалити шоу

...
Людмила бе една от най-коментираните участнички в романтичното риалити шоу
Коментари Харесай

Людмила от Ергенът се появи и в Стани богат

Людмила бе една от най-коментираните участнички в сантименталното риалити шоу по БТВ " Ергенът “.

Макар че тя не съумя да се пребори за сърцето на Виктор Стоянов, сигурно феновете я запомниха с хапливите ѝ мнения за всичко, протичащо се във вилата, както и с другите физиономии, които правеше.
`Людмила

Тя изненадващо се завърна в ефира на БТВ като се появи в предаването " Стани богат “. Люси обаче не седна против Михаил Билалов за да покаже познания, а поддържаше от публиката майка си – Деница Костадинова.

" Тя мечтае за магистратура във военната академия, тъй като обича всичко да е под неин надзор. Определя се за безсмъртна, откакто 17 години е била шеф в международна верига за бързо хранене. В момента работи като управител в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а щерка ѝ е същинска риалити звезда “, сподели при представянето на Деница водещият Михаил Билалов.
`Людмила

Той се обърна и към Люси в публиката. " Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза " Няма логичност “. " Всъщност изразът е " Логика няма “, поправи го някогашната кандидатка за сърцето на Виктор.

Любопитното е, че самата риалити героиня е взела участие в друго предаване за познания от родния ефир – " Последният печели “ по Българска национална телевизия през 2020 година Нейната майка направи приемлива игра, тръгвайки си с 2000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР