Любопитно Умни трикове за поддържане и съхранение на дрехи В

...
Любопитно Умни трикове за поддържане и съхранение на дрехи В
Коментари Харесай

Умни трикове за поддържане и съхранение на дрехи

Любопитно Умни трикове за поддържане и предпазване на облекла В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty демонстрира по какъв начин като детска игра можем да подреждаме облеклата си по този начин, че постоянно да са в безупречен тип  Христо Боснев 8 май 2019, 06:04
мачкани, раздърпани облекла - никой не ги обича, нали?

Но да си го кажем почтено - от време на време сгъването и съхранението им е толкоз досадно и отнемащо време, че небрежно гледаме да ги тикнем в дрешника и да се завършва.

В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty демонстрира по какъв начин като детска игра можем да подреждаме облеклата си по този начин, че постоянно да са в безупречен тип.

Как се глади риза

Ризата ще се изглади постоянно съвършено, в случай че използваме опцията с пара на ютията ни! Ако нямате обаче приставка за гладене на ръкави, можете да ги гладите с борд. Но по какъв начин да бъде съразмерен?

Просто прегъвайте ръкавите постоянно като гледате ризата с предната й страна. За край, още до момента в който е гореща я сложете на закачалката, с цел да изстине без да се намачка простъпка. И готово, съвършена риза.

Как да сгъваме тениски

Един супер елементарен трик за прегъване на тениските като в магазин е да ползвате остаряло списание за задачата. Поставете го по този метод, по-късно прегънете от двете страни. Накрая изпод. Така всички тениски ще бъдат сгънати еднообразно, отмерено и ще можете да сложите на рафта.

ВСИЧКИ УМНИ ТРИКОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ДРЕХИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА
Умни трикове за поддържане и предпазване на облекла  За панталоните с борд <br> Има един трик за панталоните с борд и той е още като ги купите и преди да сте ги изпрали, да ги дадете на шивач, който тънко да обшие добре направения машинно борд. Така и когато ги изперете, ръбът ще си остава съвършен. Но в случай че вие гладите, по-късно сгънете странично, с цел да запазите ръба и наложително на окачалка!  За сортирането на чорапки. Ако желаете чорапките ви да бъдат прилежно подредени по чифтове и да не заемат доста място, сложете ги един върху различен, загладете и завийте на руло. Подпъхнете от едната страна и се получава симпатично пакетче, което заема двойно по-малко място, в случай че просто ги създадем на топка.  Как пуловерите да не бъдат раздърпани Ако държите пуловерите си на тънка окачалка, сигурно ще получат дисторция в региона на рамото. Плетивото може и да провисне. Или ги сгъвайте по този начин, както тениските... или ги поставяйте на тази част от закачалката, планувана за панталона.  Как да сгъваме тениски <br> Един супер елементарен трик за прегъване на тениските като в магазин е да ползвате остаряло списание за задачата. Поставете го по този метод, по-късно прегънете от двете страни. Накрая изпод. Така всички тениски ще бъдат сгънати еднообразно, отмерено и ще можете да сложите на рафта.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев облекла препоръки трикове съхранение
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР